До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Володимира Зеленського визнали людиною року

Президент України Володимир Зеленський став людиною року за версією Financial Times — його визнано втіленням мужності та стійкості українського народу в його боротьбі проти російської агресії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Реклама

Українського Президента з його щоденними зверненнями Financial Times порівнюють з британським прем’єром часів Другої світової війни Вінстоном Черчиллем, який виступав на радіо, аби згуртувати свою країну під час бліцкригу. Окрім цього, Володимир Зеленський використовує соцмережі "для невпинної агітації за західну військову й фінансову підтримку, перетворивши тяжке становище свого народу на моральний важіль впливу на лідерів Європи та США".

Журналісти Financial Times вважають, що рішення Зеленського залишитися в Києві на початку вторгнення замість прийняти пропозицію США про евакуацію стало одним з найбільш значущих моментів у війні й надихнуло українських військових і народ на опір: "Це стало несподіванкою для українців і західних союзників, які мали низькі сподівання щодо політичних лідерів країни".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.