До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Кінець казки: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно розлучаються

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно розлучаються. Лопес подала на розлучення 20 серпня у Вищому суді Лос-Анджелеса, як повідомляє TMZ. Офіційною датою розлучення зазначено 26 квітня, і цю новину пізніше підтвердило видання People.

Бен Аффлек у Gucci та Дженніфер Лопес у Gucci відвідали LACMA Art+Film Gala 2023, що відбулася в Музеї мистецтв округу Лос-Анджелес 4 листопада 2023 року
Бен Аффлек у Gucci та Дженніфер Лопес у Gucci відвідали LACMA Art+Film Gala 2023, що відбулася в Музеї мистецтв округу Лос-Анджелес 4 листопада 2023 року

Реклама

Ця новина підтверджує тривалі чутки та спекуляції щодо шлюбу Лопес і Аффлека. У травні цього року різні ЗМІ повідомляли про можливі проблеми у стосунках пари. Анонімне джерело в інтерв’ю People 20 травня зазначило: "Вони мають дуже різні підходи до уваги з боку медіа. Бен ненавидить будь-яку увагу, вона викликає у нього великий дискомфорт, тоді як Дженніфер завжди ставилася до цього інакше". Ще раніше з'явилися повідомлення, що пара почала жити окремо. Тим часом таблоїд Page Six повідомив, що розрив між ними був неминучим. Лопес також скасувала своє турне This Is Me, зазначивши у своїй розсилці OnTheJLo: "Дженніфер бере час, щоб провести його з дітьми, родиною та близькими друзями".

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися в Райсборо, Джорджія, 20 серпня 2022 року. На той час це здавалося казковим завершенням любовної історії, яка тривала 20 років. У листопаді 2002 року, після зустрічі на зніманнях фільму "Джилі", Бен Аффлек зробив Лопес пропозицію. Однак трохи більше ніж через рік вони скасували весілля. Обидва потім одружилися з іншими людьми: Лопес була з Марком Ентоні, а Аффлек — з Дженніфер Гарнер. Але через кілька років після своїх розлучень вони знову возз’єдналися.

"Я завжди відчувала, що в нас справжня любов, справжні почуття. Люди в моєму житті знають, що він був дуже, дуже особливою людиною для мене. Коли ми знову зійшлися, ці почуття для мене були все ще дуже реальними", — розповіла Лопес в інтерв’ю Vogue у грудні 2022 року. "Є щось по-справжньому магічне, добре і повне любові в самій суті того, якою є Дженніфер", — сказав тоді Аффлек про свою дружину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.