До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 важливих думок Леоніда Кравчука про Україну

10 травня на 89-му році життя не стало першого президента незалежної України Леоніда Кравчука, який очолював нашу країну в один з найважливіших етапів її новітньої історії. Згадуємо його висловлювання про Україну та українців.

Леонід Кравчук
"Якщо судити за характером, українська людина дуже м’яка й добра. Я не пам’ятаю випадків, щоб ми на когось ішли війною. Ми весь час відбивалися, захищалися"
"Іноді я запитую себе, що важливіше: сім’я чи Україна? Але не було б України, не було б і моєї родини. Тобто на перше місце виходить Україна"
Леонід Кравчук
"Я підписав документ про заборону комуністичної партії, я підписав всі документи про незалежну Україну і став людиною, яка любить свою землю. Що тут особливого?"
"Я говоритиму з ким завгодно, але я ніколи не підпишу документа, який зашкодить Україні"
Леонід Кравчук
"Якщо комусь у Кремлі спаде на думку божевільна ідея напасти на Україну, я переконаний, що Європа буде з Україною. Весь світ буде за нас. США з Україною. Це буде останній цвях для росії"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.