До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських і Надя Дорофєєва — про спільний трек "Ритми" та улюблені місця в Києві

Макс Барських та DOROFEEVA випустили спільну пісню "Ритми". Динамічний і танцювальний трек музиканти, які вперше співають разом, присвячують усім своїм друзям та українцям, які розкидані по різних куточках землі. Напередодні прем'єри ми записали бліц-інтерв'ю з артистами, які розповіли про свою колаборацію, улюблені треки одне одного і багато іншого.

Макс Барських та Надя Дорофеєва
Макс Барських та Надя Дорофеєва

Реклама

Скажіть, будь ласка, як так сталося, що у вас досі не було дуету?!

DOROFEEVA: Гадки не маю! Ми дійсно ніколи не говорили про дует. Чомусь… Водночас у нас із Максом завжди були дружні стосунки, але змоги ось так просто зустрітися в Києві, як зараз, не було — ми весь час проводили на гастролях, зніманнях. На самому початку повномасштабного вторгнення ми багато переписувалися, підтримували одне одного. Нам дуже комфортно і цікаво одне з одним, тому і складалося все легко на кожному етапі роботи. Всі неймовірно надихнулися!

Макс Барських: Чесно кажучи, навіть не знаю. Напевно, тому, що не було відповідної пісні, в якій би ми не лише гармонійно звучали, а й розкривалися на повну. А можливо, ми просто творчо придивлялися одне до одного. Я взагалі вважаю, що на все свій час. І саме зараз влучний момент об’єднувати зусилля і ритми.

Хто перший подзвонив та запропонував дует?

DOROFEEVA: Макс якось надіслав мені повідомлення: "Надь, послухай цю пісню. Може, в тебе є бажання зробити фіт?". Я дуже рідко роблю дуети, у мене їх небагато. Але тут буквально на 15-й секунді зрозуміла, що мені дуже подобається ця пісня. І я одразу відповіла: "Коли записуємо?"

Надю, опиши, будь ласка, Макса трьома словами.

DOROFEEVA: Добрий. Безпосередній. Професіонал.

Максе, а ти опиши Надю.

Макс Барських: Усміхнена. Відверта. Життєрадісна.

Назвіть улюблену пісню в репертуарі одне одного.

DOROFEEVA: "Хочу танцювати".

Макс Барських: Мені дуже подобається трек Наді "Вотсап". Історія в цій пісні та її продакшен — на найвищому рівні.

Хто у вашому дуеті більш відповідальний та ніколи не запізнюється на репетиції, а хто більш творчий?

DOROFEEVA: Я приємно вражена тим, що Макс так відповідально поставився до всього — навіть до танцювальних репетицій, які хлопці зазвичай не дуже люблять. Взагалі, весь процес був таким натхненним, що я вже сумую і хочу ще!

Макс Барських: Ми дуже гармонійний союз, в якому одного дня я запізнився на репетицію, іншого — Надя. Але все працює, як годинник, з повною самовідданістю, відповідальністю та повагою одне до одного.

Яке одне най-найособливіше запитання ви хотіли би поставити одне одному?

DOROFEEVA: Звичайно, всіх цікавить особисте! Я — не виняток. Тому: Максе, чи плануєш ти створювати сім’ю і чи хочеш ти дітей?

Макс Барських: Ми взагалі досить відверті один з одним. Отже: "Надю, ну коли вже в декрет?"

Ваше місце сили в Україні та у Києві?

DOROFEEVA: Це Київ і мій дім, які завжди мене оновлюють, надають енергію та натхнення. А у Києві — Поділ. Цікаво, що колись цей район здавався мені найнезручнішим, а зараз це моє улюблене місце. Тут купа гарних церков, неймовірної архітектури, крутих закладів наших українських рестораторів. Обожнюю починати тут свій ранок, прогулятися, випити десь кави.

Макс Барських: Львів, обожнюю це місто. У нього неймовірна енергетика, я в захваті від його історичної архітектури та атмосфери. Один зі своїх треків я присвячую саме цьому місту. У Києві люблю район "Золотих Воріт" та Пейзажну алею.

Кава (яка?), матча чи чай?

DOROFEEVA: Ще рік тому я б без вагань відповіла — лате, а зараз настільки полюбила чаї та матча, що для мене тепер всі три пункти рівнозначні і важливі. Тому не ріжте мене, будь ласка, я не можу вибрати щось одне. Хоча ні, все ж таки лате!

Макс Барських: Раніше була кава, зараз більше віддаю перевагу трав’яному чи м'ятному чаю.

Ваш улюблений бренд кросівок?

DOROFEEVA: Звичайно, Puma. Тому що я вже багато років є амбасадоркою бренду, і це справжнє кохання!

Макс Барських: Важке питання. При виборі кросівок завжди звертаю увагу на співвідношення дизайну та комфорту.

Новий трек Наді та Макса увійде до нової абсолютно україномовної платівки Барських "Зорепад", вихід якої запланований на 8 вересня. Режисером нового відео Наді та Макса став Алан Бадоєв.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.