До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TVORCHI записали ремікс на пісню, яку представлять на Євробаченні

Знімання нового кліпу гурту відбулося в Українському домі, монументальні зали якого на одну ніч перетворилися на осередок рейв-культури. Там музиканти зняли кліп на ремікс їхнього треку Heart of Steel, з яким вже у травні представлять Україну на Євробаченні.

Реклама

Спеціально для фільмування артисти зібрали навколо себе в кадрі понад 60 танцівників, які стали єдиним цілим у динамічній хореографії. "Це історія про єдність, відчуття одне одного, сталевість та незламність, — розповів режисер відео Руслан Махов. — Тут панує своя релігія вільних. Наші герої-провідники немов притягують в одне місце однодумців — свідомих, мотивованих та сильних духом".

TVORCHI зізнаються, що свою нову роботу присвячують усім людям зі сталевими серцями, які пліч-о-пліч продовжують боротьбу. Вже 13 травня TVORCHI з піснею Heart of Steel виступлять у фіналі міжнародного конкурсу "Євробачення" в Ліверпулі.

Нагадаємо, що в якості запрошених гостей у фіналі нинішнього Євробачення виступить низка українських зірок — це гурт Kalush Orchestra, який здобув перемогу на конкурсі торік, Джамала, Тіна Кароль, гурт Go_A та Вєрка Сердючка. Фінал Євробачення відбудеться 13 травня у Ліверпулі, а сам конкурс цього року відкриє король Чарльз III.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.