До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали сценічні образи гурту TVORCHI для нацвідбору "Євробачення"

У суботу відбувся національний відбір пісенного конкурсу "Євробачення", переможцем якого став гурт TVORCHI. Тернопільському дуету високі бали віддали як члени журі, так і глядачі, що вподобали не лише пісню гурту, а й сценічні образи. Останні розробив бренд FROLOV.

Ключовими елементами образів Андрія Гуцуляка та Джеффрі Кені стали металеві серця, вишиті вручну за допомогою технік, які використовували для оздоблення вбрання козацької старшини. "Основною стала техніка золотого шитва — гаптування: шов по карті, вприкріп і по настилу сухозлотницею. Крім того, майстри використали авторську техніку бренду — вишивка корсетними кісточками з гальванічним нанесенням золота 975 проби. Символічним є об’єднання відтінків золотого й срібного кольорів, що символізують жовтий і блакитний кольори прапора України", — розповідає дизайнер Іван Фролов.

Реклама

Костюми FROLOV x Tvorchi
Костюми FROLOV x Tvorchi

Нагадаємо, що саме бренд Frolov створив переможний образ для Джамали на "Євробаченні". Сподіваємося, що його сценічні костюми принесуть успіх і хлопцям з гурту TVORCHI.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.