До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українка Таню Муіньо зняла кліп для Карді Бі

Українка Таню Муіньо, одна з найталановитіших кліпмейкерів нашої країни, зняла кліп для зірки гіп-гопу Карді Бі. Відео на трек Up вийшло яскравим та іронічним. Кліп відкривається сценою, знятою на кладовищі: співачка приходить попрощатися з 2020 роком і танцює біля надгробка з написом "RIP 2020", а потім починає вечірку з нагоди 2021 року.

Реклама

Яскраве й сексуальне відео зняли в Каліфорнії, а у своєму інстаграмі Карді Бі подякувала Таню Муіньо за співпрацю й зізналася, що знайшла Таню через інстаграм і в них пішло два тижні на те, щоб режисерка прилетіла з України до Штатів у розпал пандемії. Оператором кліпу став українець Микита Кузьменко, який працює в тандемі з Муіньо. Всього за кілька годин відео встигло набрати два мільйони переглядів.

Таню Муіньо — одеситка, відома не тільки як кліпмейкерка, але і як фотографка, стилістка й дизайнерка. Сім років тому Таню запустила власний бренд Jealousy, який успішно продається в США, Великій Британії та інших країнах. За останні кілька років злетіла й кар’єра Таню-режисерки: вона авторка найяскравіших відеокліпів MONATIK — "ВЕЧЕРиНОЧКА", "Кружит", "ритмоLOVE"; знімала відео для Наді Дорофєєвої, а також західних зірок першої величини — Кеті Перрі та Rosalia.

Таню Муіньо, фото facebook.com/tanumuino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.