До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святкова колаборація: DOROFEEVA та LELY45 заспівали легендарний "Щедрик"

Дві артистки — представниці сучасної української музики об’єдналися задля нового потрактування легендарної народної щедрівки.

Культова композиція українського композитора Миколи Леонтовича стала незмінним символом Різдва — під час зимових свят вона звучить у всьому світі. Цьогоріч "Щедрику" виповнюється 100 років. Символічно в день свого народження щедрівка об’єднала в неочікуваний дует DOROFEEVA і LELY45 на знімальному майданчику спеціального різдвяного ТБ-проєкту "Ти не один" від 1+1 Big Brave Events та Atlas.

Реклама

"Це не просто пісня, це неймовірна гордість. Коли ти чуєш її та співаєш, то відчуваєш ніжність, силу й емоційність. А також — велику відповідальність, тому що це легендарна щедрівка. Вона викликає щирі дитячі емоції та спогади", — DOROFEEVA.

"Це одна з моїх найулюбленіших пісень. Вона викликає дуже теплі спогади — про мою рідну бабцю, яка співала її мені в дитинстві. А також це одна з тих пісень, що зародила в мене любов до музики — досі пам’ятаю, як маленькою співала її в хорі", — ділиться LELY45.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.