До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слухаємо новий альбом гурту KAZKA – NIRVANA

За чотири дні до Нового року гурт KAZKA випустив новий альбом Nirvana. Музиканти кажуть, що це 10 відвертих треків про кохання, боротьбу з власними страхами і соромом. В альбомі помітно, що гурт осмислює все, що відбулося з ним з часу виходу дебютного альбому: так, у першій пісні, "Випадок", музиканти немов іронізують над популярністю, що звалилася на них 2018 року після виходу хіта "Плакала", коли пісня потрапила до 10 найпопулярніших треків Shazam.

"З самого початку ми обіцяли розповідати в піснях щирі історії, бути справжніми, не ховати почуття. Ох і влетіло нам за цю обіцянку!, – каже солістка гурту Олександра Зарицька. – Але, озираючись назад, ми розуміємо: історія гурту KAZKA – не випадковість. Ми знайшли свій голос, знайшли своїх людей, і про те, що хвилює нас, будемо співати, поки звучить музика. А кожного з вас просимо вірити в свою історію! Всі ми талановиті, яскраві, різні і хочемо бути почутими".

Реклама
Гурт KAZKA

Нагадаємо, цього тижня KAZKA також випустила кліп на пісню "Палала". Відверте відео зняв режисер Алан Бадоєв, а на YouTube кліп за два дні набрав майже мільйон переглядів. Вже 4 березня 2020 року гурт дасть свій наймасштабніший концерт – у київському Палаці спорту.

Фото: Олександр Порубайміх, Андрій Максимов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.