До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шер багато не буває: на Бродвеї покажуть мюзикл про життя співачки

The Cher Show – так лаконічно і, в той же час, ефектно називається мюзикл, присвячений співачці Шер. 12 червня його прем'єра минула в Чикаго, а вже з 3 грудня мюзикл гратимуть на Бродвеї. На сцені виступатиме не одна, а цілих три Шер – героїню в різні періоди життя грають Мікаела Даймонд, Тіл Вікс і Стефані Блок.

Мюзикл охоплює більше 50 років кар'єри Шер – такий період, на думку творців шоу, неможливо показати через одну актрису. За сюжетом ми побачимо співачку протягом трьох етапів її життя: коли вона була дитиною, стала поп-зіркою, і в фіналі шоу – зріла Шер, ікона світової музики. У мюзиклі ці героїні названі як "Babe" (дитина), "Lady" (леді) і "Star" (зірка).

Реклама
Сонні Боно і Шер, 1961

Сама Шер взяла активну участь у створенні мюзиклу: він поставлений за сценарієм Ріка Елісу, який написав документальну книгу на основі розповідей співачки. Що стосується музики, то актриси протягом мюзиклу виконають 35 хітів Шер, від "I Got You Babe" до "Believe."

Шер на Met Gala, 1974 рік

Важливий учасник команди, що працював над The Cher Show – Боб Мекі, 78-річний дизайнер по костюмах. Шер працює з ним багато років: саме Бобові належить створення найяскравіших і найбільш обговорюваних вбрань зірки, включно з її "голою" сукнею; також він створював сценічні образи для Даяни Росс, Лайзи Міннеллі і Тіни Тернер. Спеціально для мюзиклу він відтворив понад 60-ти образів співачки: за словами Мекі, у виставі є один номер, в якому героїня змінює 25 костюмів. Бобу Мекі виділили роль і в самому мюзиклі – його зіграє актор Майкл Берресс.

"The Cher Show" триватиме з 12 червня по 15 липня в Східному театрі в Чикаго. 1 листопада розпочнеться бродвейське прев'ю в Театрі Ніла Саймона в Нью-Йорку, а офіційна прем'єра мюзиклу відбудеться 3 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.