До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші виступи за всю історію MTV Video Music Awards

Безсумнівно, на церемонії MTV Video Music Awards вся увага зосереджена навколо найкращих музичних відеороликів року, але не раз саме виступи артистів ставали найгучнішою подією церемонії. Напередодні VMA, яка відбудеться 20 серпня в Нью Йорку, Vogue UA згадує деякі з найяскравіших перформансів за всю історію премії.

Мадонна, 1984

На церемонії MTV Video Music Awards 1984 року Мадонна виконала пісню Like a Virgin. Цей виступ миттєво увійшов в історію поп-культури. Одягнена у весільну сукню, Мадонна з'явилася на сцені на гігантському весільному торті. Цей образ згодом повторили під час іншого, вже теж знакового виступу VMA, коли Material Girl поцілувала Крістіну Агілеру і Брітні Спірс.

Реклама
Леді Гага, 2009

За свою кар'єру Леді Гага не раз епатувала під час виступів, але її виконання Paparazzi 2009 року стало одним з найбільш епічних: Mother Monster відтворила бальний зал в стилі бароко з люстрою в Radio City.

Бейонсе, 2014

Виступи Бейонсе завжди вражаючі, але 2014 року на MTV VMA її виступ був особливо яскравим: вона виконала 15-хвилинний мікс зі своїх хітів перед величезним екраном, на якому був напис FEMINIST. Феміністки фактично дали статус священного Грааля такому перфомансу, адже королева Бі використовувала слово зі складною історією, до того ж взяла визначення нігерійської феміністки Чімаманда Нґозі Адічі і транслювала його на тому ж екрані. У підсумку цей виступ побачили 12 мільйон американців в прямій трансляції.

Кендрік Ламар, 2017

Поки Кендрік Ламар виконував свої хіти, за його спиною палала стіна вогню, на тлі якої ніндзя виконували складні трюки. Страхітливий і, разом з тим, неймовірно захопливий виступ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.