До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ROXOLANA зіграє перший сольний концерт у Києві

25 квітня у Києві відбудеться перший сольний концерт співачки ROXOLANA. Великий виступ артистки символічно називається "Дуже теплий сольник" та відсилає до синглу "Дуже тепла пісня", який ROXOLANA створила взимку 2022 року під час масштабних блекаутів.

ROXOLANA

"Протягом останнього року підписники в соцмережах і слухачі на концертах постійно запитували, коли і де можна почути більше пісень, коли буде можливість сходити на мій сольний концерт, —ділиться ROXOLANA. — Ми з командою постійно відкидали цю думку, бо здавалося, що це все ще не на часі… Проте цієї зими ми всі були в трохи депресивному настрої, і мені захотілося зробити щось світле і тепле для людей, захотілося не просто провести концерт, а обмінятися емоціями, світлом і надією".

Реклама

Спеціальними гостями "Дуже теплого сольника" стануть MONATIK та гурт KAZKA. Частину коштів від продажу квитків артистка планує перерахувати на реабілітацію поранених військових. Для того щоб привернути увагу до проблеми відновлення постраждалих від війни, ROXOLANA запросила взяти участь у концерті Олександра Терена — військового, письменника, призера "Ігор нескорених" та автора шоу "Відвал ніг", який втратив обидві ноги внаслідок важких поранень на фронті у серпні 2022 року.

"Дуже теплий сольник" відбудеться 25 квітня в концертному залі Bel Etage Music Hall.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.