До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MONATIK та ROXOLANA виконали гіт Тараса Петриненка "Пісня по пісню"

Свою версію відомого твору композитора Тараса Петриненка "Пісня про пісню" 2002 року представили MONATIK та ROXOLANA. Музиканти виконали її на врученні премії "Національна Легенда України".

Тарас Петриненко — легендарний композитор та музикант, зірка українського року 1970-х років та автор гіта "Україна", який є неофіційним гімном нашої країни. У його доробку — десятки пісень, які чув кожен із нас, зокрема і "Пісня про пісню". У виконанні Дмитра Монатика та ROXOLANA гіт початку 2000-х отримав нове життя.

Реклама

"Музика Тараса Петриненка є невіддільною частиною мого дитинства! Завжди обожнював його пісні та "вусатий фанк"", — розповідає MONATIK. — Коли надійшла пропозиція виконати "Пісню про пісню", зізнаюся чесно, почав дуже хвилюватися, оскільки це надзвичайна відповідальність та велике досягнення. Дуже радий та гордий від того, що наша версія сподобалася самому маестро".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.