До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ROXOLANA переспівала гіт Кузьми Скрябіна "Люди, як кораблі"

Популярна пісня гурту "Скрябін" "Люди, як кораблі", записана понад 15 років тому, дістала нове життя. Співачка ROXOLANA записала свою версію гіта, а також випустила пісню в оркестровому аранжуванні. Разом з треком артистка представляє відео, героями якого стали медики, волонтери та переселенці з тимчасово окупованих територій

"Ця пісня — одна з моїх найулюбленіших і заспівати її було моєю давньою мрією, — зізналася співачка. — Тому я надзвичайно вдячна представникам Кузьми, які надали нам дозвіл на виконання його пісні. Ми відразу додали її до своїх виступів перед військовими й побачили, наскільки по-різному вони сприймають слова Андрія Кузьменка. Саме після цих виступів я зрозуміла, що кожну історію можна розказати за допомогою різних барв і відтінків, і вирішила представити її у двох варіантах — новому сучасному прочитанні й класичному форматі, записаному під акомпанемент оркестру".

Реклама

"Нині — важкий час", — говорить ROXOLANA. — Люди можуть почуватися розгубленими, наляканими й самотніми, але варто лише озирнутися довкола, простягнути руку й ти відразу розумієш, що поруч із тобою однодумці, які переживають те саме, що й ти, і які готові простягнути тобі руку у відповідь. У цьому світі ми, справді, всі різні, як ті кораблі — хтось може бути маленьким човником чи великим вітрильником, катером чи лайнером, але ми всі, українці, пливемо однією течією й маємо триматися разом".

Нагадаємо, що за останні місяці ROXOLANA встигла дати низку благодійних концертів, які проходять у військових частинах української армії; виступила у США, де зібрала кошти для українських лікарень; випустила благодійний дроп "Тримайся" разом з українським брендом MustHave. 14 липня під час жорстокого теракту у Вінниці загинув член команди артистки — Женя Коваленко, помічник звукорежисера, який приїхав до Вінниці в межах благодійного туру ROXOLANA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.