До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Режисер Таню Муіньо про зйомки кліпу Кеті Перрі Small Talk

Одеситка Таню Муіньо, постійна режисерка найпопулярніших кліпів MONATIK, зняла відео для Кеті Перрі. Зйомки кліпу на пісню Small Talk відбулися в Лос-Анджелесі. Головні герої відео – собаки, тоді як сама пісня – про колишніх закоханих, які не можуть нормально спілкуватися після розлуки. Про зйомки Таню розповіла Vogue.ua.

"У цей проєкт я потрапила просто: мені запропонували написати трітмент на Small Talk, я зробила сім варіантів, останній затвердили. Кліп знімали в Лос-Анджелесі 2 дні, бюджет був чималий. Я вперше працювала із західною артисткою, і не можу до сих пір повірити, що це Katy Perry. Досвід унікальний у всіх сенсах: там все по-іншому. Великий ланцюжок людей, дуже мало часу на зйомки (12 годин на день). І все відбувається дуже швидко!"

Реклама

Напередодні прем'єри Кеті Перрі опублікувала на своєму каналі тизер про те, як її команда готувалася до зйомок. "Я хочу зіркових собак!", – каже співачка і просить колег знайти їй посилання на кілька десятків класних собак – таких же зіркових, як Бред Пітт, каже Перрі. "Надихнула на цю історію реальна собака Кеті на ім'я Nugget, – розповідає Таню Муіньо. – Вона і стала нашою головною героїнею. На зйомках у нас було більше 20 собак. Працювати з ними не просто, але з нами була професійна команда кінологів". Сама Кеті Перрі напередодні виходу кліпу інтригувала і періодично публікувала в Instagram свої фото з собаками – і навіть завела сторінку для свого Nugget.

У кліпі Кеті Перрі змінює розкішні вбрання одне за одним. Її стиліст – художниця костюмів Фенікс Меллоу, яка працювала над фільмами "Люди Ікс", "Чорна пантера", серіалом "Дивні дива".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.