До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Режисер Алан Бадоєв відкрив креативну агенцію

Алан Бадоєв — один з найвідоміших кліпмейкерів і режисерів в Україні, який працював з усіма зірками в країні, від ONUKA до Макса Барських. Зібравши навколо себе команду фахівців, Бадоєв запускає власну креативну агенцію Badoev ID. Девіз кампанії — "We do not serve. We create", а свою місію агенція вбачає в колаборації з українськими брендами й артистами. Badoev ID пропонуватиме повний цикл рекламних послуг.

Алан Бадоєв у зніманні Vogue Man UA

Окремої уваги надаватимуть напряму celebrity marketing, роботі із зірками — сфері, у якій Бадоєву складно знайти рівних. Нагадаємо, Алан Бадоєв — легенда українського шоу-бізнесу. У його портфоліо — понад 500 кліпів, знятих за 15 років, співпраця з першим ешелоном музикантів Східної Європи — від Тіни Кароль до ONUKA, один повнометражний і кілька телевізійних фільмів (2006 року його "orANGELOVE" став першим українським фільмом на Каннському кінофестивалі). Також Алан — успішний продюсер: сьогодні він опікується розвитком музикантів Макса Барських і TAYANNA. Світ моди теж близький Бадоєву: 2017 року він став постановником показу LITKOVSKAYA в межах Паризького тижня моди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.