До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: співачка Alina Pash про новий кліп Oinagori

Нове відео Oinagori сьогодні випустила Alina Pash – найяскравіше відкриття української музики 2018 року. Відео на трек, в якому з властивою Аліні іронією обіграна українська народна пісня "Ой на горі два дубки", зняли у французькому Марселі з місцевою командою – його режисерами стали Лу Ескобар і Натан Дайзі. Від закарпатського репу в дебютній пісні "Бітанга" до якісної танцювальної електроніки – Аліна Паш, яка в цьому сезоні стала обличчям колекції LL by Litkovskaya, не перестає дивувати.

Спеціально для Vogue.ua Аліна Паш розповіла про те, як створювали кліп.

Реклама

"Трек ми зробили на одному диханні ... Ми з бойфрендом були в Парижі на концерті Кендрика Ламара, і в останній день нашої подорожі він познайомив мене зі своїм другом, модним паризьким бітмейкером MIM. За чотири години до нашого літака ми заїхали на студію. Один з його треків відрізнявся від інших своєю "хардовістю". MIM cказал: "Цей трек використовували Adidas в своїй рекламі. Всі права належать мені, але я дозволив разово використовувати їм цей біт". MIM запропонував мені вибрати в подарунок один з його бітів, і мені сподобався саме цей "хардовий" біт. І він відразу запропонував записати трек на студії. Для мене це було несподівано – я ніколи не записувала пісні в такому прискореному режимі. Мені потрібно було дуже швидко збагнути, про що співати, яку історію розповідати. Так як в першому треку Bitanga я почала з коренів і народності, то вирішила продовжити цю тему і в новому треку.

Аліна Паш

Пісню "Ой на горі два дубки" я знала з дитинства, її дуже часто співали на весіллях, але, якщо чесно, її мелодія мені не дуже подобалася. Тому я вирішила її переробити. Я швидко придумала історію, як мене не відпускають на танці, а хлопець все просить та просить зустрічі.

Чому ми знімали в Марселі? По-перше, наш співрежисер, Лу Ескобар, звідти, їй було легко організувати зйомку. А по-друге, у нас була ідея обіграти це місто – воно наполовину французьке, а друга половина – мусульманське, де дівчата ходять в буркіні. Ми вирішили обіграти мусульманські вбрання, і дати їм нове життя. Ми пошили ці буркіні разом з подругою, а стилізував це все Валера Топал, з яким ми працюємо вже в другому кліпі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.