До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: Джамала випустила кліп на пісню "Крила"

Співачка Джамала, яка навесні цього року стала мамою, після невеликої перерви повертається до активної роботи. Новий сезон вона зустрічає прем'єрою кліпу на пісню "Крила", працювала над яким режисер Анна Копилова. Раніше дівчата працювали над відео "Шлях додому".

Зйомки відбувались в Києві на заводі "Кузня на Рибальському", в Національному художньому музеї України, у Палаці культури ім. С.П. Корольова і на одній з вулиць Дарницького району. "Особисто для мене ця пісня про силу, що рухає тебе вперед незважаючи ні на що. У кліпі діти йдуть до своєї мети попри обставини, в яких вони опиняються. Їм важко, страшно, але вони знаходять сили. Мені здається, що кліп вдався досить оптимістичним, чого в нашому житті так не вистачає", – розповідає про свої враження Копилова.

Реклама
За лаштунками зйомок кліпу "Крила"
За лаштунками зйомок кліпу "Крила"
За лаштунками зйомок кліпу "Крила"

Продовжує її думку і Джамала: "На кожному етапі нашого життя зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють. Особливо це важливо у важкі хвилини, коли ти сидиш і думаєш:" Ну чому я? Чому саме мені дістаються найскладніші випробування? Чому інші люди живуть щасливо, а я найнещасніший?". У ці хвилини тобі і потрібні ці крила, будь-то віра, ангел чи кохана людина поруч".

<b>КРИЛА_Джамала</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.