До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: улюблені треки Lida Lee

Lida Lee — перша артистка нового лейбла Дмитра Монатіка. Упродовж тривалого часу Лідія була бек-вокалісткою, а тепер пробує себе як сольна співачка. Її дебютний кліп "Пам'ятка", знятий в одеському Оперному театрі, подивилося більше двох мільйонів людей, а однойменний трек очолив чарти itunes. Спеціально для vogue.ua Lida Lee поділилася музикою, яка звучить у її плейлисті.

"Я люблю слухати музику за кермом автомобіля, для мене це якась медитація. Це можуть бути і класичні твори, і хіти з дитинства, новинки, джаз... Люблю музику, в яку поринаєш з головою".

Реклама
Jordan Rakei – Mad World

Приголомшливий артист, музикант, продюсер і композитор, якого я відкрила для себе нещодавно. Його останній альбом "Origin" — дуже різноманітний. Альбом, який однозначно створить настрій на увесь прийдешній і цікавий день, якщо ви послухаєте його вранці.

Doja Cat – Say So

Це дуже сексуальна пісня!

Disclosure Sam Smith & Omen

Пісня, яка з першого ж прослуховування закохала в себе. Їй вже понад 5 років, але вона настільки актуальна і красива, що коли Sam Smith її співає, у нього немає шансів залишитися на самоті, я завжди йому підспівую.

Nao – In the Morning

Неймовірний, особливий соул вокал Джесіки Джошуа в поєднанні з електронною музикою звучить приголомшливо.

MONATIK – Сильно

Тут без слів. Це дуже сильно.

Childish Gambino – Redbone

Твір, який мене здивував. Думаю, ви переживете ті ж емоції. Так, це співає хлопець, невеликий за комплекцією... Зізнаюся вам, я навіть спробувала копіювати його голос, але мені не дуже це вдалося :)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.