До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: улюблена музика Квентіна Тарантіно

Весь світ говорить про новий фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Стрічка ледве встигла вийти у прокат у США, як уже побила всі рекорди: за перший вікенд прокату вона зібрала 40 мільйонів доларів, що зробило "Одного разу в Голлівуді" найкасовішим фільмом режисера. Спеціально до прем'єри Тарантіно зробив подарунок своїм шанувальникам: він зібрав на платформі Spotify плейлист з 60 треків, які використовував у своїх картинах за останні 20 років. Загальна тривалість плейлиста – більше 4 годин, в нього увійшла музика з дев'яти фільмів режисера.

Плейлист Тарантіно склали: трек Ненсі Сінатри "Bang Bang", який звучить на початку першої частини "Вбити Білла"; "You Never Can Tell" Чака Беррі, під який Ума Турман і Джон Траволта танцюють свій легендарний твіст у "Кримінальному чтиві", саундтрек до "Джанґо вільний" і ще кілька десятків бездоганних пісень, які занурюють слухача у світ Тарантіно. Від Айзек Гейс до Джонні Кеша і Девіда Боуві – це плейлист, який жоден меломан не захоче пропустити.

Реклама

Також на Spotify можна послухати плейлист Тарантіно, який він склав спеціально до виходу фільму "Одного разу в Голлівуді": це ода музиці 1960-х, яка звучить у новій стрічці режисера.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.