До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мішель Обама номінована на премію "Греммі"

Оргкомітет щорічної музичної премії "Греммі" оголосив номінантів 62-ої церемонії, яка відбудеться 27 січня 2020 року. Деякі з головних хітмейкерів року – від Lizzo до Lil Nas X – претендують на багато статуеток.

Мишель ОбамаМішель Обама (фото: MILLER MOBLEY)

Одним особливо помітним кандидатом на премію "Греммі" стала Мішель Обама, яку номінували в категорії "Найкращий розмовний альбом" за аудіоверсію її мемуарів "Становлення".

Реклама

Lizzo отримала вісім номінацій за свій альбом Cuz I Love You і за сингл Truth Hurts. Lil Nas X з'явиться в шести категоріях, в основному за Old Town Road. Біллі Айліш також отримала шість номінацій за свій дебютний альбом When We All Fall Asleep, Where Do We Go? і сингл Bad Guy. У категорії "Найкращий новий виконавець" їй компанію складуть Black Pumas, Меггі Роджерс, Rosalía, Tank and the Bangas і Yola.

Номінантами на премію "Найкращий альбом року" стали Bon Iver, Лана Дель Рей, Аріана Гранде, H.E.R. і Vampire Weekend. Тим часом, у категорії "Найкраща пісня року" змагатимуться саундтрек до фільму "Зірка народилася" Always Remember Us This Way, а також пісня Bring My Flowers Now у виконанні Тані Такер, Hard Place від HER, Lover Тейлор Свіфт і Someone You Loved Льюїса Капальді.

Премія "Греммі" за найкращий запис року може дістатися Post Malone і Swae Lee, Bon Iver, Біллі Айліш, Аріані Гранде, H.E.R., Khalid, Lil Nas X і Біллі Рей Сайрусу, а також Lizzo.

Бейонсе номінували у двох різних головних категоріях: "Найкращий поп-сольний виступ" з піснею Spirit і "Найкращий поп-вокальний альбом" з The Lion King: The Gift. Знамениті поцілунки Шона Мендеса і Каміли Кабелло принесли їм номінацію в категорії "Найкраще поп-виконання дуетом або гуртом" за пісню Señorita.

Ознайомитись з усіма номінантами 62-ої церемонії "Греммі" можна на сайті премії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.