До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мадонна прикрасила нову обкладинку британського Vogue

Королева повертається. Цими двома словами можна описати те, що зараз відбувається з Мадонною. Після кількох років мовчання співачка повертається на сцену з новим альбомом Madame X, з якого вже представила два сингли, готується до виступу на пісенному конкурсі "Євробачення" у ролі запрошеної зірки і знову прикрашає обкладинки найпрестижнішого глянцю. Її нова робота – обкладинка червневого номера Vogue British, яку зняв фотодует Мерта і Маркуса.

Мадонна на обкладинці Vogue British, червень 2019

Едвард Еннінфул, головний редактор британського Vogue, пише: "Я вважаю важливим те, що ми змогли проявити свою повагу до Мадонни – людини, яка ще до появи соціальних мереж за допомогою своєї музики говорила про найважливіше – фемінізм, розширення прав жінок, при цьому отримала відгук у мільйонах сердець".

Реклама
Vogue British, червень 2019Фото: MERT ALAS & MARCUS PIGGOTT

До речі, сама зйомка також натхненна образами відомих феміністок ХХ століття, до яких без сумніву можна віднести і саму королеву поп-музики.

Vogue British, червень 2019Фото: MERT ALAS & MARCUS PIGGOTT

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.