До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЛУНА представила відео на пісню "Пташка"

Попбалада "Пташка" — це сучасний погляд на українську музику. За словами співачки, мелодія вокалу в приспіві була навіяна українськими народними піснями. Саме цей пласт фольклору є невіддільною частиною спогадів дитинства Луни, тому що звучав на всіх домашніх святах співачки.

"Я дуже добре пам’ятаю, як в одну мить моя бабуся затягувала пісню — і всі гості миттєво підхоплювали мелодію", — згадує ЛУНА.

Реклама

Новий сингл ЛУНИ сповнений ніжності, а також нічного вайбу. Саме він став частиною кінематографічного кліпу на цю пісню. У відео співачка приміряла звабливі образи — невагоме вбрання, прикрашене пір’ям. Кадри зі співачкою постійно змінюються сценами з реальності, що розповідають кілька історій про любов жінок і чоловіків, їхню боротьбу з обставинами.

"Мені хотілося об’єднати в цьому синглі містику з ніжністю, описати момент „тепер", чогось ледь помітного. Пташка — алегоричний образ ефемерного „тепер", що в давньогрецькій міфології асоціюється з фігурою Кайроса. Пісня „Пташка" — сучасний погляд на українську електронну музику. Трек сповнений ніжності й краси, навчить вас літати сьогодні", — розповідає про свою нову роботу співачка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.