До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих альбомів, які не можна пропустити у 2020 році

Цей рік багато обіцяє фанатам: Адель прохопилася, що її четвертий альбом, на який так довго чекає весь світ, має вийти у вересні цього року. Ходять чутки, що новий альбом нарешті випустить Ріанна — її остання платівка Anti датована 2016. Vogue представляє 7 альбомів, які вийдуть до кінця року.

Chromatica Леді Ґаґи, квітень

10 квітня Леді Ґаґа випускає шостий студійний альбом Chromatica. Схоже, це буде поверненням тієї Леді Ґаґи, яку ми любимо і яка звела з розуму світ у 10-х XXI століття. Навколо альбому ходить безліч чуток. Напевне до альбому ввійде колаборація Леді Ґаґи й Граймса. З музичного погляду Chromatica, обіцяє Леді Ґаґа, буде десь між її альбомами Born This Way 2011 року й Artpop 2013 року. "Ми, безумовно, танцюватимемо", — сказала Гага про цей альбом у недавньому інтерв’ю для Apple Music Beats. "Я вкладаю в цю музику все своє серце, весь свій біль, усі свої повідомлення з іншого світу, які я отримую. Альбом буде веселим, енергійним і дійсно чистим. Я хочу, щоб люди танцювали й почувалися щасливими".

Реклама
Adele, вересень

Чи є щось, що не до снаги Адель? 31-річна співачка востаннє підкорила нас усіх, коли випустила свій альбом "25" у 2015 році. А недавно на весіллі свого друга, колишнього гітариста Maccabees Хьюго Вайта вона підтвердила, що нам не доведеться дуже довго чекати на її новий альбом, призначений на вересень. Що стосується назви, ще у 2016 році, з’явившись на Carpool Karaoke Джеймса Кордена, щойно розлучена співачка підтвердила, що уникатиме числових назв альбомів. Свій новий проєкт вона назвала красномовно — Adele — і присвячує новому етапові у своєму житті: співачка розлучилася із чоловіком і дуже схудла. Хоч ми й співчуваємо її душевному болю, можна тільки уявити, до якої музичної магії здатне підштовхнути розлучення.

Френк Оушен, TBC

Хедлайнер фестивалю Coachella 2020 року (який через коронавірус перенесли з квітня на літо) змушує всіх нетерпляче чекати на його повернення. Кілька місяців тому він випустив новий трек In my room, що став приємним сюрпризом для фанатів. Оушен за традицією не уточнював нічого про терміни випуску свого третього альбому, але на нього чекають влітку. В інтерв’ю музикант розповідає, що новий альбом відхилився від більш меланхолійного стилю й увібрав у себе звучання хаусу й електроніки.

Ріанна, "R9", очікуємо на дату виходу

Кілька деталей, які ми знаємо про перший проєкт Ріанни з 2016 року, змушують чекати на альбом з подвійною силою. По-перше, співачка опублікувала тизер спільного кліпу з групою The Neptunes Фаррелла Вільямса буквально минулого тижня — і він ефектний. По-друге, в інтерв'ю американському Vogue наприкінці 2019 року вона зізналася, що на запис надихнули мотиви регі. "Це не типовий регі, до якого всі звикли. Але ви відчуєте його відгомони в усіх треках". Що ж, уважно стежимо за РіРі в цьому році.

Rosalía, очікуємо на дату виходу

У лютому іспанська суперзірка Rosalía виграла "Греммі" за свій разючий дебют El Mal Querer. До переліку її численних досягнень варто зарахувати щораз більшу армію іменитих друзів і фанатів, серед яких Кайлі Дженнер, Вірджіл Абло і Френк Оушен. Водночас Розалія встигає записувати яскраві дуети: тільки цього року вона випустила спільний з Тревісом Скоттом трек "Highest In The Room" та "Barefoot In The Park" з Джеймсом Блейком. Її альбоми іспанською мовою відкрили світу шлях до фламенко, не кажучи вже про легіон інших іспанських виконавців. Якщо ви подивитеся її live-виступи, то зрозумієте, що у світі немає іншої такої співачки. Абсолютно ясно, що 26-річна Rosalía тільки починає свій шлях.

The 1975, Notes On a Conditional Form, квітень

У січні група випустила титульний трек з нового альбому — Me and you together. Нова пісня — романтична історія про кохання й світле майбутнє. До слова, прем’єра треку припала на період, коли учасник групи Метті Хілі освідчувався у вічному коханні новому об’єктові симпатії, — можливо, ця ода присвячена його партнерові FKA Twigs? Імовірно, подробиці ми дізнаємося, коли альбом вийде цілком. До речі, недавно Хілі оголосив, що група стає ЛГБТК "адвокатом" і феміністами й виступатиме тільки на гендерно збалансованих фестивалях.

Rina Sawayama, квітень

Британська співачка й модель японського походження Ріна Саваяма готується до дебюту свого студійного альбому. У минулому модель, можливо, й не бере участі в показах, але все ще віддана моді. Наприклад, її новий трек називається "Comme Des Garçons (Like the Boys)", а суперстильний кліп зачіпає тему мікроагресії, з якою їй довелося зіткнутися як жінці з подвійною етнічністю. Маючи досвід підтримки Charli XCX у торішньому турне, Ріна більш ніж готова бути головною на сцені в її першому міжнародному турі у квітні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.