До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Красиво: прем’єра нового кліпу Тіни Кароль

На Youtube-каналі Тіни Кароль відбулася прем’єра кліпу на пісню "Красиво", зрежисував який Indy Hait. Події кліпу відбуваються в ліфті — співачка заходить до нього в строгому образі, але вже під час руху ліфта вгору починає танцювати, зриваючи з себе костюм, і перевтілюється в справжню дискодіву. Ліфт крутиться навколо своєї осі й унаслідок зависає між поверхами в невагомості. Співачка демонструє глядачам стан закоханості й неприховане кокетство. "Рух ліфта символізує розквіт наших почуттів, коли ми сліпо закохуємося. Пісня „Красиво" — це ода сміливій дівчині, яка кохає тільки тому, що такий її вибір", — каже Тіна Кароль.

Хореограф-постановник кліпу — Марина Кущева, яка раніше працювала над кліпами "Скандал", "Хороший парень" і лайв-шоу "Красиво". До речі, у новому відео Тіна Кароль танцює на туфлях-роликах. "Є багато варіацій „танців на роликах", але те, що робить Тіна, — це вперше! Туфлі на високих підборах закріплено на платформі роликів, що робить хореографію складною для виконання, і дуже сексуальною для сприйняття. Таку техніку танцю було втілено тільки завдяки перфекціонізму Тіни!" — каже Марина.

Реклама

Зазначимо, що пісня "Красиво" є титульним треком нового однойменного альбому Тіни Кароль. Альбом полонив стримінгові чарти України, Азербайджану, Білорусі, Грузії, а також Казахстану, звідки співачка нещодавно повернулася з промотуру.

Нагадаємо, Тіна Кароль стала хедлайнером фестивалю Atlas Weekend, де 5 і 6 липня презентує альбом "Красиво" у своєму cyber show. Вхід у ці дні на фестиваль безплатний, потрібна лише реєстрація на сайті Atlas.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.