До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Косатка": новий кліп гурту The Hardkiss

"Косатка" – сингл з нового альбому гурту The Hardkiss, який вийде наступного року. Новий трек вдався ліричним і камерним; як кажуть самі музиканти, це історія про мрії і можливості.

Пісню The Hardkiss написали в новорічну ніч під гітару. "Косатка" – це не просто пісня, це стан, занурення. Це розповідь людини, яка хоче побачити світ іншими очима, поглянути на речі з іншого боку. Побути кимось іншим, наприклад, косаткою, – розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. – У кожного з нас, на відміну від тварин, стільки можливостей, але, на жаль, використовуємо ми їх так рідко".

Реклама

Символічно, що разом з прем'єрою треку гурт оголошує про свою співпрацю зі Всесвітнім фондом природи WWF Україна. Музиканти підтримують програму фонду "Вільні річки України. Let it flow!". Вона передбачає вивчення і збереження природного стану цінних заплав річок, демонтаж застарілих гребель і дамб для відновлення русел річок, шляхів міграції та місць нересту риб.

Фото: Андрій Максимов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.