До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кара Делевінь стала режисеркою

Британська модель Кара Делевінь продовжує шукати себе. Після декількох років успішної роботи в модній індустрії дівчина захопилася кіно, встигнувши знятися у фільмах "Валеріан і місто тисячі планет", "Загін самогубців" і "Паперові міста", потім знову повернулася на подіуми й пробувала себе як дизайнерка. Її нова роль — режисерка. Делевінь зняла кліп для співачки Рейні Куеллі, відомої під псевдонімом Rainsford.

Делевінь зняла кліп на пісню Crying In The Mirror — це історія про нещасливе кохання, що нагадує про мильні опери з 90-х. До речі, головну роль у режисерському дебюті Кари виконала її подруга Кая Гербер, дочка супермоделі Сінді Кроуфорд. А компанію на знімальному майданчику їй склав 27-річний актор Грег Салкін. У себе в Instagram Кара Делевінь написала: "Я щаслива, що мій режисерський дебют припав на таку незрівнянну пісню моєї подруги, а такі прекрасні актори знялися в цьому відео. Сподіваюся, що ви теж отримаєте насолоду".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.