До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Камасі Вашингтон – хедлайнер Leopolis Jazz Fest 2020

Один з провідних джазових музикантів сучасності Камасі Вашингтон виступить 28 червня на сцені ім. Едді Рознера в межах Leopolis Jazz Fest 2020.

Камасі Вашингтон

Коли 2015 року Камасі Вашингтон випустив свій альбом The Epic, він одразу ж став натхненником цілого покоління в сфері прогресивної, імпровізаційної музики. Визнаний критиками альбом The Epic отримав численні нагороди, включно з American Music Prize, і став альбомом року Gilles Peterson Worldwide. Після цієї роботи Вашингтон співпрацював з іншими впливовими артистами, такими як Кендрік Ламар, Джон Ледженд, Run the Jewels, Ibeyi, і над створенням концептуального мультимедійного альбому Harmony of Difference під час престижної бієнале 2017 року в Музеї американського мистецтва Вітні в Нью-Йорку.

Реклама

У червні 2018 року Вашингтон випустив альбом Heaven and Earth, який мав великий успіх. Альбом отримав безліч нагород, зокрема від Pitchfork, NPR, Variety, GQ, MOJO і Complex.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.