До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова висота: як минув концерт The Hardkiss у Києві

19 жовтня у Києві минув великий концерт The Hardkiss, яким команда відкрила всеукраїнський тур "Залізна ластівка". Відбувся виступ у столичному Палаці Спорту, що для артистів стало окремим приводом для гордості – на найбільшому закритому майданчику країни зібралося більше десяти тисяч їх прихильників. Юлія Саніна, солістка групи, не переставала дякувати всім, хто прийшов, а фанати групи не хотіли відпускати музикантів навіть після другого виходу на біс.

Юлія Саніна
The Hardkiss
Юлія Саніна

Візуальна складова – одна з ключових особливостей The Hardkiss. Спеціально для виступу в Палаці Спорту вибудували складновлаштовану сцену з рухомим дахом і величезним екраном, який переносив глядачів то в космічні далі, то у віртуальні світи. Однак центром цього всесвіту все-одно була Саніна. За час 2-годинного концерту вона змінила три образи – від футуристичної діви до казкової романтичної принцеси, а її голос проникав в кожне серце в цьому залі.

Реклама

<b>TheHardKiss_Kyiv</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.