До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іван Фролов створив костюми для Віри Брежнєвої в кліпі "Розовый дым"

Танці на барній стійці, ванни з шампанського й ефектна сукня Frolov з камінням вагою п’ять кілограмів — усе це можна побачити в кліпі Віри Брежнєвої "Розовый дым". Його режисер — Алан Бадоєв. Разом з командою в пів сотні учасників він створив багаторівневі декорації, складні механічні конструкції й зняв повноцінний мініфільм, у якому Віра Брежнєва зіграла роль дівчини, що переживає зраду коханої людини.

Реклама

Над образами співачки працював український дизайнер, засновник бренду FROLOV Іван Фролов. Про створення образів vogue.ua розповіла сама співачка та Іван Фролов. "Уже два роки всі свої концертні костюми я створюю в тандемі саме з Іваном Фроловим, — каже Віра Брежнєва. — За час спільної роботи у нас із Ванею зміцнився певний ментальний зв’язок: мені досить описати мою ідею в телефонній розмові, і він розуміє мене з півслова. Під час створення головної сукні зі сріблястих ланцюжків з рожевим камінням у нас не було навіть референсів. Вона вийшла цікавою, самобутньою. І в кадрі виконала свою роботу на 100%, і на диво навіть залишилася цілою після знімання.

Віра Брежнєва

Ну а дві сукні на початку кліпу, біла й чорна, за задумом режисера — демонстрація стану й емоцій героїні. Несподіваною для себе я б назвала бежеву корсетну сукню. Вона з’явилася буквально в ніч перед зніманням, коли стало зрозуміло, що пояс зі страхувальними ременями не вміщується під жодне готове вбрання. Її довелося розрізати з боків для того, щоб зачепити страхувальні троси, і навіть пропри всі ці маніпуляції, вона ідеально сиділа на фігурі й мала просто дивовижний вигляд. Ось що значить корсет, який створив Фролов!"

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва

За словами Івана Фролова, для кліпу його команда розробила чотири образи. "Найскладніше було підготувати рожеву сукню, створену повністю вручну, — каже Іван. — Для неї ми використали понад 520 метрів ланцюжків з рожевими скляними кристалами. П’ятеро майстрів нашої команди впродовж семи днів одночасно вишивали цю сукню!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.