До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала записала кавер на пісню Мадонни Frozen

Співачка Jamala випустила свою версію культового синглу Мадонни 1998 року Frozen. Прем'єра треку відбулася на платформі Spotify в межах ініціативи Spotify Singles: вона передбачає, що артисти записують кавери на власні композиції, а також пісні улюблених виконавців. Джамала вибрала Мадонну, бо, за її словами, ця музика резонує з її дитинством, а ще — аби віддячити Мадонні за підтримку України.

Реклама

"По-перше, моє дитинство на березі моря асоціюється з "лаіслабоніта",— розповідає Джамала. — Пам'ятаю, влітку мию посуд в нашому кафе в кінці робочого дня. Аж раптом в "Лагуні": "Last night I dreamt of San Pedro…". Ми з Евеліною кидаємо все і біжимо танцювати. Далі були Secret, Music і Frozen. Саме остання з таким автентичним бриджем запала мені в душу. А головне — зараз мені дуже резонує текст пісні".

За словами Джамали, Мадонна завжди виступала за рівноправ’я і дуже підтримує Україну в наш час боротьби, саме тому вона вибрала пісню Frozen. Прем'єра треку відбулася 16 серпня, в день народження Мадонни.

Разом з цим треком Джамала представила кавер на свою пісню The Great Pretender 2018 року. Обидві композиції були записані в студії в Лос-Анджелесі. Нагадаємо, що цього року Джамала стала першою українською артисткою, яку запросили виступити в якості амбасадорки платформи Spotify EQUAL. Ця ініціатива створена, аби підтримувати жінок-співачок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.