До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала випустила саундтрек до фільму "Ціна правди"

28 листопада в прокат виходить стрічка "Ціна правди" номінантки на "Оскара", Агнешки Голланд. Саундтрек до фільму записала Джамала. Над відео працювала одна з найвідоміших українських кліпмейкерів Катя Царик, в біографії якої – кліпи для KAZKA, Скрябін, С.К.А.Й., і оператор Юрій Король, який працював над українськими кінострічками "Захар Беркут", "Сторожова застава", "Незламна". У зйомках взяли участь музиканти оркестру "Віртуози Києва".

Нагадаємо, в основі фільму – історія британського журналіста Гарета Джонса, який першим на Заході написав про Голодомор 1932-33 років в Україні. "Мене вразила історія, яка послугувала основою для картини. Події стрічки відбуваються під час одного з найтрагічніших періодів, який замовчували десятиліттями", – каже Джамала.

Нагадаємо, що цьогоріч Джамала святкує 10-річчя своєї кар'єри. 30 листопада головні хіти артистки можна буде почути на великому концерті в "Жовтневому палаці".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.