До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ДахаБраха створила саундтрек до української стрічки "Вулкан"

ДахаБраха представила відео на пісню "Пливе човен", яка звучить в майбутньому українському фільмі "Вулкан".

Фото: Дарія Аверченко

Кліп на пісню "Пливе човен" – перший спільний проект етногрупи і автора фільму Романа Бондарчука, який також виступив режисером музичного відео. "Пропозиція озвучити трейлер фільму "Вулкан" нам здалася неймовірно привабливою. Роман – дуже талановита і обдарована особистість! Нам було легко і натхненно працювати. Пісня і кліп – наша спроба поштовху атмосфери зниклих світів і пошуків давно втраченого щастя", – розповідає Ірина Горбань, арт-менеджер ДахаБраха.

Реклама
Фото: Дарія Аверченко

У п'ятихвилинному відео з'являються кадри як з нового драмеді, так і бекстейджу зі знімального процесу. Ідею кліпу коментує Роман Бондарчук: "Я хотів поєднати голоси артистів з механізмом кінопроцесу: рейками, освітлювальними приладами, кабелями. Впустити цю виробничу матерію в кліп. Щоб відчути, як багато заліза, людей і енергії залучені до процесу створення образу на екрані і всього фільму. Мене захоплює це поєднання".

Нагадаємо, фільм "Вулкан" розповідає про пригоди перекладача моніторингової місії ОБСЄ Лукаса (роль виконує Сергій Степанський) в маленькому містечку на півдні України. Стрічка вже встигла завоювати 8 престижних нагород і продовжує свою фестивальну ходу країнами світу.

Прем'єра фільму відбудеться 4 квітня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.