До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що українські артисти покажуть на Atlas Weekend

Щоб усе встигнути на фестивалі Atlas Weekend, який вже 9 липня стартує на ВДНГ, потрібно бути майстром тайм-менеджменту. Серед хедлайнерів цього року: A$AP Rocky, Black Eyed Peas, Ліам Галлахер, Том Оделл, Джамала, Томмі Кеш, ONUKA. Щоб знати, чого очікувати і куди бігти перш за все, Vogue.ua розпитав українських артистів, яку програму вони готують для найбільшого музичного фестивалю країни.

ONUKA

Тих, хто 10 липня прийде на Atlas Weekend, чекає відразу кілька сюрпризів від гурту ONUKA. По-перше, це буде перший фестиваль у Києві, де гурт представить треки з альбому MOZAЇКА (до речі, 25 жовтня альбом представлять разом з Національним академічним оркестром народних інструментів України (НАОНІ). По-друге, публіку чекає оновлена концертна програма, яку музиканти підготували для європейського туру. Також на фестивалі відбудеться презентація нового треку ZENIT.

Реклама
Джамала

Головним сюрпризом напередодні Atlas Weekend, який Джамала підготувала для шанувальників, став її новий трек "Крок", записаний спільно з саундпродюсером Максимом Сикаленком, більше відомим як Cape Code. Артистка зізнається, що це пісня про закоханість і "про момент, коли ти окрилений".

Також вона обіцяє фанатам велику танцювальну програму, адже фестиваль на те і музичний, аби танцювати дознемоги.

Alina Pash

Аліна Паш: "Найскладніше у підготовці до Atlas Weekend було те, що є тільки 45 хвилин, а хочеться показати годину та сорок п’ять. Будуть сюрпризи. Ми постарались зробити такий плейлист, що надихатиме людей в літний фестиваль. Він буде досить диким та жвавим. Також буде розширений склад музикантів: ще один барабанщик-перкусіоніст, який додасть "tribal" звучання та східних тонів; також у деяких треках братиме учать Марина Круть. Обов’язково буде хореографія: я з п’ятіркою суперкльових чувіх. Також, можливо, саме на "Атласі" я представлю новий трек, це колаборація з FREEL".

The Hardkiss

Atlas Weekend – це перший виступ у Києві після осіннього sold out у Палаці спорту. Головні пісні програми "Залізна ластівка" тепер можна буде почути на найбільшій фестивальній сцені країни. Гурт The Hardkiss закриє фестиваль 14 липня – в цей же вечір на різні сцени Atlas Weekend вийдуть Ліам Галлахер, Майкл Ківанука, Bahroma, Alyona Alyona.

кАчевники

Atlas Weekend стане першим виступом в Україні гурту "кАчевники". Це новий проект харківського музиканта Андрія Запорожця, лідера гурту SunSay та учасника легендарного 5'nizza. До нього входять В'ячеслав Семенченко (Fame), Денис Михальченко (Den Da Funk) і Андрій Запорожець. "Ми представимо наш альбом "Бодрый", – кажуть музиканти. – А також готуємо кілька сюрпризів з бітбоксом і фристайлом: Fame вийде з блоком бітбоксу, його підтримає скретчами DJ Eazy. Потім буде трохи фристайлу".

Концерт відбудеться 11 липня.

Alyona Alyona

14 червня в Києві відбувся перший сольний концерт Alyona Alyona, про яку цього року гуде все музичне і не лише товариство. На Atlas Weekend харизматична Альона Савраненко покаже таку ж програму, тому хто не встиг побувати на дебютному концерті Alyona Alyona, не пропустіть. Буде і ексклюзив: два треки, які не ввійшли до альбому і які можна почути тільки вживу. Один трек називається "Дикі танці", назву другого команда артистки поки тримає в таємниці.

The Elephants

"Буквально місяць тому вийшов наш новий альбом The Shades, – каже фронтмен гурту, Діма Циганенко. – Ми представимо його на фестивалі, але також будуть і старі треки. Альбом вдався іншим за звучанням і став для нас певним музичним зростанням. Тепер гурт The Elephants офіційно грає в оновленому складі, з новими інструментами, голосніше і драйвовіше".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.