До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про другий сезон електронного проєкту Scary Beautiful

Проєкт DJ Nastia й далі знайомить глядачів з цікавими місцями України та відкриває світові нову танцювальну музику. Scary Beautiful уперше стартував 24 листопада 2020 і представив п’ять епізодів, знятих на унікальних локаціях, — Морозівському кар’єрі, в Чорнобилі-2, Тараканівському форті, карпатській Верховині та на заводі АрселорМіттал. Перший сезон Scary Beautiful зібрав понад 300,000 переглядів і підтримку таких світових ЗМІ, як-от MixMag, ResidentAdvisor, Electronic Groove, DJ Mag Italia та багатьох інших.

Фото: Hanna Hrabarska

Другий сезон проєкту теж складатиметься з п’яти 60-хвилинних відео, у яких Настя зіграє диджей-сети, що складаються з невиданих треків українських та іноземних електронних продюсерів. Згодом відібрані композиції ввійдуть до LP лейбла Насті NECHTO.

Реклама

"На лейблі NECHTO вийшло 5 релізів, присвячених першим епізодам Scary Beautiful, а після оупен колу другого сезону було отримано вчетверо більше демотреків, порівнюючи з першим. Проєкт резонує з публікою і далі підтримує світову музичну громадськість, надаючи шанс продюсерам-початківцям уявити себе на світовій арені", — ділиться Анастасія Топольська.

Фото: Hanna Hrabarska

Першою локацією став найстаріший київський машинобудівний завод, який до 2018 року мав назву "Більшовик". Завод засновано ще в далекому 1881 році, тоді на ньому працювало всього 30 найманих робітників. Його не знищили бомбардування під час війни й кризи кінця XX століття — завод пережив всі труднощі й дотепер займає провідні позиції в країнах СНД, а також впевнено конкурує з іншими представниками галузі виробництва на світовому ринку.

Для другого епізоду нового сезону команда Scary Beautiful знову об’єдналася з найбільшим в Україні металургійним підприємством повного циклу "ArcelorMittal Кривий Ріг", розташованим у центральній Україні. Цього разу Настя зіграла диджей сет на дні кар’єру з видобутку залізної руди "Кар’єр №3". Запасів залізної руди у двох кар’єрах підприємства вистачить на кілька десятиліть. Кар’єр №3 постачає понад 14 000 000 тонн залізної руди на рік.

"АрселорМіттал Кривий Ріг" — експортер №1 в Україні. 85% готової продукції йде за кордон. Українська сталь стає основою споруд у 65 країнах світу, у всіх кліматичних зонах планети. Зі сталі "ArcelorMittal Кривий Ріг" будують сучасні та надійні об’єкти інфраструктури в усьому світі: комплекс хмарочосів "Вежі Полум’я" — національний символ Азербайджану, найвищий хмарочос у світі — Бурдж-Халіфа в Дубаї, НСК "Олімпійський" та новий термінал D міжнародного аеропорту "Бориспіль" в Україні, об’кт "Укриття" — захисний саркофаг над четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Прем’єра другого епізоду відбудеться 8 червня о 22:00 за київським часом на каналі DJ Nastia в YouTube. Наступні випуски також транслюватимуться щовівторка о 22:00.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.