До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біллі Айліш виконає саундтрек до фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати"

Це мало статися: 17-річна Біллі Айліш, найпопулярніша співачка 2019 року, виконає головну пісню до найочікуванішого фільму року – ювілейної 25-ї частини бондіани "Не час помирати". "Це якесь божевілля – стати частиною цього легендарного в усіх сенсах проєкту. Джеймс Бонд – найкрутіша франшиза в історії кіно. Я все ще вражена", – прокоментувала співачка.

"Не час помирати" виходить у прокат 20 квітня, тому почути трек у виконанні Айліш можна буде вже зовсім скоро. Пісню співачка напише спільно зі своїм братом Фінеасом О'Коннелом. Нагадаємо, що раніше саундтреки для різних частин бондіани виконували найвідоміші музиканти світу, від Duran Duran до Адель, і ці пісні завжди ставали хітами. До слова, Біллі Айліш уже встановила рекорд: вона наймолодша авторка саундтрека у всій франшизі про Бонда.

Реклама

Що відомо про новий фільм бондіани, хто став режисером нової серії і які актори з'являться у стрічці, можна прочитати тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.