До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ATLAS UNITED 2024: найбільший музичний фестиваль країни повертається

Найпопулярніший музичний фестиваль країни AtlasWeekend повертається в новому форматі. Тепер він називається ATLASUNITED і відбудеться на території BlockbusterMall з 12 по 14 липня. На глядачів чекатимуть виступи понад 70 українських артистів: "Бумбокс", Артем Пивоваров, "Жадан і Собаки", "Без обмежень", Dantes, "Курган & Agregat", VerkaSerduchka з ексклюзивною премʼєрою україномовної програми та інші.

Реклама

ATLASUNITED 2024 також підтримають світові артисти, імена яких поки тримаються в таємниці. Вперше після початку повномасштабного вторгнення вони виступлять з ексклюзивними концертами в межах фестивалю. Частиною програми стануть виступи зірок українського стендапу, серед них Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков.

Цьогоріч фестиваль буде благодійним: мета — зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень для підтримки сил оборони. Частину коштів буде спрямовано на придбання роботизованих платформ через UNITED24, іншу частину — на забезпечення Збройних Сил України дронами, зокрема на харківському напрямку.

AtlasWeekend, 2021 рік

Старі квитки на фестивалі, які мали відбутися в минулі роки, але були перенесені через повномасштабне вторгнення, будуть дійсні на ATLASUNITED 2024.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.