До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати: 4 співачки, про яких говоритимуть у 2018-му

Молоді, сміливі, стильні – співачки, яких будуть слухати і обговорювати у 2018-му році.

Ibeyi

Виступ на показі Chanel, спільний тур з Бейонсе і перше місце в рейтингу кращих альбомів авторитетного музичного видання Pitchfork – у групи Ibeyi є всі шанси стати головним відкриттям року. Ibeyi – це дві сестри-близнючки з французько-кубинських корінням, які складають музику, що зачаровує і грають на африканських барабанах бата, фортепіано і перуанському кахона. Цьому їх навчив батько – знаменитий кубинський музикант, володар "Греммі" Мігель "Анга" Діас.

Реклама
Меггі Роджерс

Довговолосій американці Меггі Роджерс 23 роки, і в минулому році про неї говорила вся Америка. Рік тому вона написала пісню "Аляска" – і виконала її перед Фарреллом Вільямсом, коли той прийшов на майстер-клас в її університет. Пісня, що поєднує ліричність народної музики і живий електронний ритм, вразила музиканта настільки, що він навіть розплакався. Через декілька місяців Меггі прокинулася зіркою: за її перший альбом билися кілька звукозаписувальних студій, у результаті вона уклала контракт з лейблом Capitol Records, який видає Бенджаміна Клементина, Кеті Перрі та Сема Сміта. Співачку називають новим "голосом фолку", а ми тим часом чекаємо її новий альбом.

SZA

SZA (Сізей) – псевдонім молодої r'n'b зірки Солани Імані Роу. До 27 років у дівчини вже є дебютний альбом, дуети з Кендриком Ламар і Тревіс Скоттом, і п'ять номінацій на "Греммі-2018". А ще – глибокий, грудний, майже тваринний тембр, божевільна харизма, копа темного волосся і пухкі губи, і її вже називають новою Ріанною. Щоб розвивати свій голос, дівчина слухає – не багато і не мало – Еріку Баду, Еллу Фіцджеральд і Майлза Девіса. Відмінний смак!

Fishbach

Ім'я француженки Флори Фісбах варто не просто запам'ятати – записати. "Ти слухала Фісбах? Весь Париж божеволіє!" – телеграфує в фейсбуці один з Парижа. Фісбах – дорогоцінний камінь Парижа: їй 26 років, в 2017-му вона випустила перший альбом, у неї немає "Греммі", тому у нас про неї майже не говорять. Російською або українською мовами в гуглі – всього лише 1-2 посилання про неї. А дарма: це стильний, розумний, зухвалий сінті-поп з дуже французьким акцентом. У лютому-березні у співачки велике європейське турне.

Читайте також:

8 головних концертів року

Прості істини Тіни Кароль

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.