До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The Blaze в Києві: дивимося 4 найстильніші відео дуету

BACARDI DANCEFLOOR спільно з концертною агенцією H2D продовжує серію знакових вечірок з найкращими світовими артистами. Цього разу в Україні вперше виступить французький дует електронної музики The Blaze з фірмовим диджей-сетом. Подія відбудеться 17 вересня в авіаційному ангарі на проспекті Любомира Гузара, 1, під кодовою назвою TERMINAL Dance. Напередодні івенту розповідаємо, як The Blaze закохує людей у всьому світі у свою вишукану й емоційну танцювальну музику.

Гійом і Джонатан Алріки, двоюрідні брати, що заснували The Blaze, розповідають історії за допомогою разючих музичних відео. За кілька років проєкт кузенів став одним з найобговорюваніших у світі — його хвалять за унікальне звучання, а також гарні й глибоко зворушливі кліпи. Про останні й розповідаємо в цьому матеріалі.

Реклама
The Blaze — Territory

Зворушлива історія про повернення додому. Це відео привернуло увагу режисера оскароносного фільму "Місячне сяйво" Баррі Дженкінса, якому так сподобався кліп, що він зробив знімок екрана з нього й поставив як фонову заставку до свого телефона. Саме відео Territory отримало Гран-прі в Каннах у межах конкурсу Film Craft.

The Blaze — Queens

Queens — найяскравіший реліз The Blaze. Це відео репрезентує конкретну частину суспільства з непохитним, але теплим реалізмом, — воно прославляє життя циганки через спогади про її молодість. Гійом і Джонатан сказали, що однією з головних цілей відео було зламати стереотипи щодо життя циган і по-людськи оспівати життя головних героїв.

The Blaze — Heaven

Heaven — візуальна алегорія утопічного життя. Антураж відео — це рай, де люди різних рас, природа й усе навколо живе в гармонії. За сюжетом компанія молодих друзів влаштовує пікнік, вони просто танцюють і насолоджуються життям.

The Blaze — Virile

Знятий чи не з найменшим бюджетом, Virile — чарівний і якоюсь мірою романтичний портрет взаємин двох чоловіків. Це відео — неймовірна, але проста історія близькості, інтимності й зв’язку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.