До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тихіше води: австрійський курорт Schloss Seefels з видом на озеро Вертер

Тихіше води: австрійський курорт Schloss Seefels з видом на озеро Вертер пропонує місцеві спеціалітети серед пасторальних пейзажів.

Hotel Schloss Seefels розташований у стінах мініатюрного замку з восьмикутною вежею в курортному містечку Перч, що на півдні Австрії. В оточенні пишного парку він підноситься над озером Вертер з чистою водою кольору аквамарина.

Реклама

У готелі 71 номер — 41 кімната і 30 сьютів, найкрасивіші — з виходом на балкон. Інтер'єри оформлені в класичному європейському стилі — з елегантним меблюванням з натурального дерева, важкими портьєрами і чарівними візерунками на оббивці меблів, килимах і шпалерах. Атмосфера Hotel Schloss Seefels нагадує відпочинок на Лазурному Березі або в Біарриці, де життя комфортне, але в ньому немає нічого штучного і надуманого, — тут завжди дбали про історію, шанували традиції і прагнули до досконалості і гармонії.

Відпочинок у Schloss Seefels красивий. У готелі три ґрунтових тенісних корти (а поруч з готелем ще 11 полів) і два поля для гольфу (на 9 і 18 лунок), є власна пристань і ангар для зберігання човнів і яхт, так що риболовля і рафтинг — ще одне доступне задоволення. Тут є мальовничі маршрути для їзди на гірському велосипеді, хайкінгу або катання верхи. Для стабільних піших прогулянок підійдуть вузькі вулиці старовинного містечка або сад при готелі. До слова, його територія величезна — 30 000 м. кв. Уздовж звивистих доріжок вишикувалися акуратно підстрижені огорожі з туй і самшитів. Навесні на клумбах розквітають тюльпани і нарциси, згодом яскравих барв додають троянди, рододендрони, олеандр, гібіскус, лаванда, жасмин, ромашка і соняшники, гортензії та діпладенія. Довгожителька замкового парку — 70-річна канадська ялина заввишки в 100 метрів.

Місце сили і релаксу — SPA LifeStyleZentrum площею 1100 м. кв. У ньому різноманітні оздоровчі програми, масажні кабінети, перукарня, солярій, фінська і трав'яна сауни, парова, соляна інфрачервона кімната і ще банна зона, доступна лише жінкам. На території LifeStyleZentrum є кілька басейнів, в тому числі під відкритим небом з підігрівом до 28 °C. Після процедур можна випити чашку чаю в лаунж-зоні з панорамним видом на озеро і гори. А щоб сім'ї, які приїхали з дітьми, могли насолодитися відпочинком сповна, при готелі працює дитячий центр "Капітан Кук", де за дитиною доглянуть досвідчені вихователі, поки батьки відпочивають у SPA.

У ресторанах Orangerie, Porto Bello і La Terrasse пропонують страви італійської, середземноморської та місцевої альпійсько-адріатичної кухні. Шеф Річард Хессл, чия робота відзначена "ковпаком" гіда Gault Millau, робить ставку на локальні продукти. Мармурову яловичину вагю доставляють з долини річки Лавант, овочі і фрукти — з полів Каринтії, сири з овечого та козячого молока — з органічної ферми Winklerner Biohof, а рибу ловлять в озері просто під вікнами. Страви доповнюють австрійські грюнери, рислінги і благородні вина Шампані. Після вечері в Schlossbar можна викурити сигару або вибрати гідний дигестив — самого лише бурбона, скотча й ірландського віскі тут не менше 60 видів. У Schlossbar любив бувати Удо Юргенс — сидячи за роялем, він не раз виконував знамениту Merci Cherie. Рояль і нині там, а на честь маестро названо найрозкішніший люкс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.