До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У королеви Єлизавети ІІ нова собака

Принцесса Елизавета (сейчас Королева Елизавета ІІ) с двумя корги в доме на Пикадилли, Лондон, 1936

Королева Великобританії обзавелася новим улюбленцем – дев'ятилітнім коргі на ім'я Віслер. Як повідомляє видання The Sun, собака раніше належала єгерю Сандрінгемского палацу – садиби, в якій Її Величність щорічно відзначає Новий рік, річницю смерті батька і власної коронації.

Кілька років тому Єлизавета ІІ повідомила, що не хоче заводити нових улюбленців, так як переживає, що вони можуть залишитися без власника, якщо з нею щось трапиться. За даними близьких до королівської сім'ї джерел, коли королева побачили Віспера – не змогла залишитися байдужою.

Реклама

<b>Корги королевы</b>

Королева – знаменита прихильниця маленьких собачок. В її "підпорядкуванні" вже живе одна коргі на ймення Віллоу і два доргі (суміш такси та коргі) – Кенді і Вулкан. Так що Віспер займе почесну посаду четвертого пса голови Сполученого королівства. Нагадаємо, що під час Літніх олімпійських ігор 2012 року в Лондоні монарших собак охороняв сам Джеймс Бонд.

Читайте також:

Рідкісні знімки на честь дня народження принцеси Діани

П’ять причин, чому всі люблять принца Вільяма

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.