До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші ялинки в паризьких готелях

Коли справа стосується оздоблення різдвяних ялинок, паризькі готелі проявляють всю свою винахідливість. За кілька тижнів до Різдва святкова атмосфера і веселий настрій наповнюють головні готелі Парижа – від Le Ritz до Four Seasons Hotel George V. Vogue UA зібрав найгарніші декорації ялинок у паризьких готелях напередодні Різдва.

Le Ritz

Після побудови спеціального святкового шале, щоб усі охочі могли насолодитися гарячим шоколадом на Вандомській площі і спробувати солодощі від іменитого шефа-кондитера Франсуа Перре, готель Le Ritz встановив свою різдвяну ялинку. Прикрашена блакитними стрічками і срібними кулями, вона, як і щороку, мерехтить біля підніжжя головних сходів.

Реклама
Le Ritz
The Four Seasons Hôtel George V

Цьогоріч готель Four Seasons George V співпрацює із зірковим флористом Джеффом Літемом, який створює найефектніші експонати в Голлівуді, особливо для сім'ї Кардаш'янів. Дизайнер створив різдвяну ялинку, не схожу на жодну іншу – в білій кімнаті серед гір золотих куль визирає класична ялина.

The Four Seasons George V
Le Bristol

Цієї зими паризький готель Le Bristol створює ліс з новорічних ялинок, освітлених гірляндами і золотими бантами. Знайти його легко: він розміщений в серці готелю, поруч з домашнім шоколадом, що припаде до смаку справжнім гурманам, і булочками талановитого кондитера Жюльєна Альвареса.

Le Bristol
Le Lutetia

Одягнена в сяйні гірлянди і мініатюрні повітряні кулі, різдвяна ялинка Lutetia запрошує своїх відвідувачів у чарівний світ. Приємним бонусом будуть спеціальні подарунки для рідної людини або самого себе від спа Akasha.

Le Lutetia
Plaza Athénée

Різдвяна ялинка, виконана в головних відтінках знаменитого готелю на Авеню Монтень, розмістилася в центральній частині лобі Plaza Athénée. Святкове дерево стоїть в оточенні десятків червоних коробок з подарунками і ошатних вінків, а буквально за кілька кроків можна насолодитися різдвяними закусками або покататися на ковзанах на приватній ковзанці готелю.

Plaza Athénée
Le Cour des Vosges

Нещодавно відкритий готель на площі з однойменною назвою Le Cour des Vosges святкує своє перше Різдво. Le Cour des Vosges – останнє доповнення до групи готелів Evok. На першому поверсі готелю красується різдвяна ялина, прикрашена блакитними і срібними відтінками.

Le Cour des Vosges

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.