До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо в місті: сім причин провести вільний день у Selfish Club

Необов’язково планувати втечу з міста, щоб сповільнитися, відірватися від буденної метушні й розслабитися. Цього літа спокійно й активно відпочити можна в одному місці безпосередньо під Києвом. Ось сім причин, щоб провести вільний день у Selfish Club.

Ресторан на березі Дніпра

З ресторану в Selfish Club відкривається краєвид на Дніпро й Трипільські кручі. У меню — зрозумілі страви української та європейської кухні, головні позиції в якому займає свіжозловлена ​​риба. У невелику гастрономічну подорож вийде вирушити, скуштувавши піцу, приготовану в оригінальній італійській дров’яній печі, і гарячу закуску з аргентинської яловичої полядвиці, приготовану на розпеченому лавовому камені.

Реклама
Пляж

Для тих, чий відпочинок не може обійтися без розслаблених годин на пляжі й підставленого до сонця лиця, у Selfish Club створили аквазону на березі Дніпра. Освіжитися можна в переливному басейні, що ніби зливається з рікою, а потім розслабитися на шезлонгу. Замість піщаного пляжу тут зелена трава й біла галька, яку спеціально доставили ​​з Греції.

SPA

У Приватній резиденції гості Selfish Club можуть влаштувати собі SPA-день. Що тут пропонують? Фокус турботи про душу й тіло спрямовано на масажі й розслаблення в різних парнях. У меню масажів запропоновано класичний, спортивний, тайський, гуаша, гречаний, а також сухий флоатинг — коли під час процедури ви ніби перебуваєте в невагомості. Серед банних ритуалів можна забронювати процедури в хамамі, німецькій дров’яній парні та в унікальній лазні "по-сірому".

Прогулянка Дніпром

Прогулянка Дніпром сподобається прихильникам різноманітності. Наприклад, можна опанувати практику йоги на сапі або просто сплавитися річкою на дошці. До того ж можна досліджувати околиці на рибальському каяку або прогулянковому катері. На катері вирушите на прогулянку вздовж Трипільських круч, відвідаєте церкву на воді в затопленому селі Гусинці, а також насолодитеся мальовничим заходом з палуби.

Риболовля

Якщо прогулянка на рибальському каяку не надихне вас на багатий вилов, то в озерах Selfish Club можна запланувати полювання на більш як 16 видів риби, серед якої короп, щука, окунь, білуга й чечуга. Риболовля тут — повноцінний майстер-клас, присвячений набуттю нового досвіду: професійні гіди допоможуть розібратися у всіх нюансах і зацікавлять у риболовлі навіть маленьких гостей клубу.

Мінігольф

Ще одна розвага просто неба, яку можуть опанувати як дорослі, так і діти. По-перше, гра в мінігольф може надихнути на досягнення амбітніших висот у цьому спорті, а по-друге — легко подарує нові враження та емоції.

Розваги для дітей

Для дітей різного віку тут підготували безліч цікавих ігор, екскурсій і квестів. Аніматори Selfish Club дбають про безпеку дітей і підбирають розваги так, щоб кожній дитині було цікаво й пізнавально. Тут облаштовано цілий спортивно-ігровий комплекс зі смугою перешкод, 20-метровим тролем і п’ятьма типами гойдалок. А електропарк і власна теплиця — окреме місце тяжіння для маленьких гостей у пошуку пригод.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.