До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подорожуючи у Львові, зупиніться в BANKHOTEL

Незвично, стильно і зручно — так у трьох словах можна описати BANKHOTEL, розташований в історичному центрі Львова, де приємно водночас гуляти, відпочивати і влаштовувати бізнес-зустрічі.

BANKHOTEL — це сучасний європейський бізнес-готель з величезним конференц-холом, власною винотекою, рестораном і баром. Раніше в будівлі готелю знаходився банк — упродовж більше ста років тут були різні фінансові структури, поки в 2018 році гості і жителі Львова не отримали можливість вивчити коридори колишнього банку уздовж і впоперек.

Реклама

Готель пропонує гостям 101 номер, від розкішного президентського люксу до комфортабельного стандартного і номера для маломобільних гостей. Якщо раніше тут вибирали умови кредиту, то зараз усе, про що залишилося турбуватися — це меню подушок і книг. BANKHOTEL є популярною локацією для весільних фотосесій, що й не дивно: розкішний хол і втілений у стилістиці модерну інтер'єр так і просяться в кадр.

Superior Twin
Junior Suit Double
Premier

Ресторан SAFE і бар RESERVE відповідальні за гастрономічний комфорт постояльців готелю і жителів Львова. Авторська українська та європейська кухні, винна карта з більш ніж 270 винними позиціями, а також арт-бар SATIRIKON, в якому не вдасться занудьгувати.

Ресторан SAFE

Бізнес і мистецтво, до слова, мирно сусідять у стінах готелю. Любителі мистецтва можуть відвідати постійну виставку двох арт-проєктів "Монети" і "Банкноти і кроки", тоді як величезний конференц-хол — гордість готелю — вміщує до 300 осіб і легко ділиться на сім ємних конференц-залів.

Так, у BANKHOTEL можна провести конференцію, відпочити, насолодитися культурною атмосферою і відчути історичну цінність Львова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.