До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким є новий будинок принца Гаррі і Меган Маркл

У мережі з'явився перший кадр Фрогморского котеджу – нового дому принца Гаррі і Меган Маркл, в який вони зовсім скоро переїдуть з Кенсингтонського палацу. Його реставрація коштувала королівській сім'ї два мільйони фунтів стерлінгів. Тепер тут з'явилося кілька додаткових спалень, кімната для занять йогою і дитяча. Кажуть, що стіни в ній пофарбовані спеціальною веганською фарбою, а разом з герцогами Сассекськими тут житиме Доріс Маркл, мама Меган. Вона зараз готується до переїзду в Британію, щоб більше часу проводити з донькою і брати участь у вихованні первістка.

Дім герцогів Сассекських

Нагадаємо, що минулого тижня герцоги Сассекські також стали володарями власного Instagram-акаунта, до цього всі новини, пов'язані з парою, публікували на сторінці Кенсингтонського палацу, разом з новинами про життя герцогів Кембриджських. До речі, сторінка @sussexroyal за добу побила світовий рекорд – на неї підписалися понад 3,5 мільйона читачів. Цифра продовжує стабільно зростати кожного дня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.