До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Церемонія хрещення принца Луї

У Королівській каплиці палацу Сент-Джеймс в Лондоні прямо зараз триває церемонія хрещення принца Луї, третьої дитини герцогів Кембриджських – Вільяма і Кейт, яка народилася 23 квітня 2018 року.

Герцогиня Кембриджська та принц Луї перед церемонією хрещення

Юний принц одягнений у відновлену хрестинну сорочку, зроблену вручну Анжелою Келлі, особистою кравчинею королеви Єлизавети II. Пошита вона за зразком 1840 року з шовку Spitafields і мережива Honiton. Перша хрестинна сорочка була створена для дочки королеви Вікторії і за всі роки її одягали 62 дитини, в тому числі королева Єлизавета II, принци Вільям і Гаррі. Однак час нещадний і 2004 року створили точну репліку тієї сорочки.

Реклама
Принц Луї

Не менше уваги було прикуто до мами принца Луї, герцогині Кетрін, яка після його народження вкрай рідко з'являється на публіці. Для такої важливої події вона обрала елегантну сукню відтінку слонової кістки Alexander McQueen.

Герцогиня Кембриджська та принц Луї перед церемонією хрещення

Були присутні на церемонії і старші діти герцогів Кембриджських – принц Джордж і принцеса Шарлотта. До речі, остання була одягнена в сукню ніжно-блакитного відтінку, а не рожевого, як передбачали.

Герцоги Кембриджські з дітьми

На самій церемонії присутні герцоги Сассекські – Гаррі і Меган, батьки Кейт – Керол і Майкл Міддлтон, принц Чарльз і герцогиня Корнуольська – Камілла. Королева Єлизавета II і принц Філіпп пропустили захід. Кенсінгтонський палац оголосив цю інформацію за кілька годин до початку церемонії. За інформацією CNN, герцоги Кембриджські і королева Єлизавета II прийняли це спільне рішення через стан здоров'я принца Філіпа, якому 10 червня виповнилося 97 років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.