До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Швидкий рецепт: полуничне морозиво з трьох інгредієнтів

Хто б міг подумати, що для полуничного морозива потрібно всього кілька інгредієнтів, а спеціальна кухонна машина не дуже й потрібна? Представляємо рецепт домашнього морозива з однією з головних ягід першої половини літа.

Photo: Getty Images
Полуничне морозиво

Інгредієнти:

Реклама

На вісім порцій.

2 склянки жирних вершків;

400 г згущеного молока (не вареного);

500 г свіжої або замороженої полуниці.

Photo: Getty Images

Приготування:

  • У мисці подрібніть полуницю до стану пюре. Якщо ви використовуєте заморожену полуницю, то спочатку злийте весь зайвий сік і воду, а потім подрібніть ягоди.
  • В окрему велику миску помістіть вершки й згущене молоко. Змішуйте інгредієнти за допомогою міксера до піків. Спочатку збивайте інгредієнти на низькій швидкості, поступово збільшуючи оберти до максимуму.
  • Вилийте полуничне пюре в отриману суміш і акуратно перемішайте. Щоб у морозива був насиченіший рожевий колір, можна використати кілька крапель червоного харчового барвника.
  • Отриману суміш перекладіть у металевий контейнер. Можна скористатися глибокою металевою формою для випікання. Зверху можете прикрасити морозиво шматочками полуниці. Накрийте форму кришкою або харчовою плівкою і залиште в морозильній камері на 4-5 годин. Через 3-4 години в морозива буде злегка підтала текстура. Для більш замерзлої текстури залиште морозиво в морозильній камері на 5-6 годин або на ніч.
  • Готове морозиво подавайте в улюбленому посуді, прикрасивши улюбленими ягодами або іншими топінгами.

Смачного!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.