До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три локації з відомих фільмів, у яких можна пожити

Warner Bros. і Airbnb відтворили квартиру Керрі Бредшоу. Тепер квартира з фісташковими стінами, бездротовим телефоном у стилі 2000-х, ефектно прикрашеними полицями та багато чим іншим вийшла за межі фантазій і готова приймати гостей. А ми згадали ще кілька прикладів популярних помешкань з фільмів, у яких можна зупинитися.

Photo: Kate Glicksberg
Квартира Керрі Бредшоу

Щоб повністю зануритися в серіал, у квартирі є шафа, заповнена вбранням з безліччю шлярок, сукнями з блискітками та, звісно ж, речами Manolo Blahniks. Знакові модні речі, від золотого намиста Керрі до балетної пачки, можна приміряти. Так, саме так! Оскільки мода — одна з ключових причин, чому люди люблять "Секс і місто", Airbnb і Warner Bros. заохочують гостей квартири грою в перевдягання. Є навіть можливість одягнутися за допомогою стиліста й влаштувати фотосесію.

Реклама

Зірка шоу Сара Джессіка Паркер стала віртуальною господинею квартири. Під час заселення вас зустріне віртуальне привітання від Паркер в образі Керрі Бредшоу. "Персонаж Керрі Бредшоу близький і дорогий моєму серцю, і повторне відвідування її світу для продовження „Сексу й міста" стало великою втіхою для мене, — каже Паркер. — Я дуже рада, що глядачі зможуть побачити Нью-Йорк очима Керрі й уперше буквально опиняться там, де вона жила". Квартира міститься в районі Челсі в Нью-Йорку й забронювати її можна з 8 листопада за 23 долари за ніч. Саме двадцять три роки тому відбулася прем’єра серіалу. Дивіться, який вигляд має квартира Керрі Бредшоу і починайте планувати подорож до Нью-Йорка.

Скандинавський мінімалізм з фільму Ex-Machina

У 2015 році на екрани вийшов фільм Ex-Machina, з Оскаром Айзеком і Алісією Вікандер у головних ролях. Крім цікавого сюжету про кохання людини й робота, багато глядачів зауважили стильні мінімалістичні інтер’єри, у яких жили герої. За сюжетом події стрічки відбуваються на Алясці, проте знімали сцени здебільшого в норвезькому готелі Juvet Landscape Hotel, зупинитися в якому може кожен охочий. Розміщується готель у досить відлюдному місці — до найближчого містечка Олессуна приблизно півтори години їзди. Сама будівля зведена в класичному скандинавському стилі з переважанням скла й бетону, але водночас акуратно вписується в гірський краєвид навколо. Ціни на номери нині стартують від 300 доларів за ніч.

<b>Ex_Machina_Location</b>

Для фанатів Веса Андерсона

Фанати фільмів Веса Андерсона тепер можуть пожити в будинку, де знімали одну з найвідоміших картин режисера "Сімейка Тененбаумів". Сам будинок не менший витвір мистецтва, ніж фільм — розміщується він у Гарлемі, на розі 144-ї вулиці й Конвент-авеню, а збудований ще наприкінці XIX століття. В садибі площею 6000 квадратних футів є шість спалень, кілька ванних кімнат, вітальня, їдальня і навіть кілька кухонь, включно з кухнею для дворецького й шеф-кухаря. Також у будинку встановлений ліфт для зручності пересування. Прекрасним бонусом до такої кінематографічної оселі стане власний сад. Обійдеться це у 20 000 доларів на місяць.

<b>Tenenbaum_House</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.