До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірки, які вступили до лав ТрО або ЗСУ

Війна змінила звичний перебіг подій. Яскраві концертні костюми та музичні інструменти поступилися місцем амуніції й камуфляжній формі. Vogue.ua зʼясував, хто з українських зірок сьогодні боронить свою країну від окупантів у складі ТрО або ЗСУ.

Коля Серга

До війни музикант і телеведучий Коля Серга вивчав психологію та різноманітні практики, тож вирішив допомагати й іншим. Проте, все ж відклав телефон і взяв до рук зброю. Зараз він боронить рідну Одесу разом із іншими добровольцями.

Реклама
Гурт "Антитіла"

Гурт "Антитіла" у повному складі приєднався до лав ЗСУ ще у лютому. За цей час вони встигли побувати у найгарячіших точках нашої країни і побачити на власні очі те, що зробила росія на українській землі. Зроблені світлини та відео гурт поширює у своєму Iнстаграм-акаунті.

Андрій Хливнюк

У перші дні вторгнення росії в Україну лідер гурту "Бумбокс" записався до лав територіальної оборони Києва. Андрій Хливнюк не полишає службу навіть після отримання поранення від мінометного обстрілу.

Макс Барських

З початку війни Макс Барських чітко висловлював свою позицію та всіляко підтримував народ України. На початку квітня артист вступив до лав ЗСУ і, після двотижневих навчань, вирушив на фронт із досвідченими бійцями.

Нікіта Добринін

Теле- та радіоведучий Нікіта Добринін також став одним із тих, хто вирішив захищати Київ у складі територіальної оборони. З його слів, до війни він уже мав досвід поводження зі зброєю і навіть має військове звання "лейтенант".

Святослав Вакарчук

З початком війни фронтмен гурту "Океан Ельзи" пішов до військомату та став до лав ЗСУ. Зараз артист влаштовує концерти для біженців і тих, хто ховається в метро від бомбардувань, передає їм гуманітарну допомогу та опікується міжнародною діяльністю. За словами співака, у разі необхідності він готовий взяти до рук зброю.

Лев Улесов

Модель Лев Улесов, який працював з Prada, Givenchy, Loewe, Dries Van Noten та іншими брендами, теж змінив карʼєру – нині він парамедик.

Олег Верняєв

Олімпійський чемпіон 2016 року зі спортивної гімнастики Олег Верняєв також вирушив захищати Україну зі зброєю в руках.

Instagram: @verniaiev13
Юрій Ткач

Наприкінці лютого актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач вступив до лав територіальної оборони Києва і зараз захищає рідну землю від російських загарбників.

Фагот

Олег "Фагот" Михайлюта, учасник гурту "Танок на майдані Конго", боронить Україну у складі тероборони.

Дмитро Дікусар

Український танцюрист і хореограф Дмитро Дікусар змінив яскраві софіти сцени на амуніцію та вступив до лав ЗСУ на захист України.

Yarmak

За два дні від початку війни Олександр Ярмак, репер, відомий під псевдонімом Yarmak, встув до лав тероборони, а згодом – і до ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.