До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жіноча команда ФК "Шахтар" представила новий фотопроєкт

Жіночий футбол з кожним днем стає дедалі популярнішим в Україні, а фанати не тільки уважно стежать за іграми й результатами, а й хочуть більше знати про своїх улюблених гравців. Познайомитися ближче з учасницями жіночої команди "Шахтар" можна завдяки новому фотопроєкту клубу "Стиль у великому місті". У його межах дівчата показують своє життя за межами поля, діляться улюбленими місцями в місті, зізнаються в слабкості до солодкого й розповідають про збереження балансу між тренуваннями й буденними справами.

Вероніка Кожухар, наприклад, розповідає: "Через досить насичений тренувальний процес мені не надто часто вдається виїжджати в місто, але люблю відвідувати місця на набережній у Києві. Обожнюю милуватися прекрасним краєвидом на Дніпро, пити гарячий шоколад, їсти піцу або круасани", а її колега Олександра Кревська зізнається, що обожнює кафе, де готують традиційні італійські оладки з морозивом. Солідарна з ними й Любов Мохнач: "Для мене головне — затишні умови й приємне оточення. У нас дуже насичений тренувальний процес, тому у вихідний обов’язково знаходжу час і відвідую якусь атмосферну кав’ярню, де є смачна кава й свіжоспечені круасани". Познайомитися ближче з командою можна на сайті ФК "Шахтар".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.